divendres, 17 de juliol del 2020

Repte Bizipoz (Mireia Molins)





Que la nostra Red Mireia Molins (coneguda també com Kuki) és una dona valenta ho sabem. Que té un cor enorme, també. Per què diem això? Molt fàcil. Feia temps que el seu cap inquiet donava voltes a un repte solidari que finalment veurà la llum, si tot va bé i les condicions climatologiques ho permeten, el proper dissabte, 25 de juliol. La idea sembla una mica esbojarrada però l'objectiu solidari s'ho val. El nom del repte ja convida a l'optimisme: BIZIPOZ. Aquesta paraula en euskera vol dir vida (bizi), i alegria (poz).











Com es descriu a la imatge de l'esquerra, el repte és majúscul. Es tracta de completar en un màxim de 24 hores les 14 vies ferrates d'Andorra, fer uns 65km amb els seus corresponents 5000mts de desnivell positiu i negatius... Bufff! Ho sabem: ja esteu cansats només llegir-ho. Nosaltres també. No patiu amics lectors. Tothom qui vulgui podrà acompanyar un tram de trail o fer alguna via ferrata amb la Mireia. Evidentment, si es veu prou valent/a pot acompanyar-la tot el track. 

Aquest esforç anirà destinat a col·laborar amb l'associació Aigua de Coco: https://aiguadecoco.org/qui-som/ 

L'associació fundada l'any 1994 destina els seus esforços a contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social als països del Sud, principalment Madagascar i Cambodja i centrant-se especialment en les dones i la infància, a través de l’educació com un motor per al desenvolupament de les comunitats.



Tota donació serà benvinguda i es podrà fer a travès de la seva pàgina web dins l'apartat "col·labora."

Molta sort Mireia en aquesta aventura solidaria. T'anirem seguint d'aprop als perfils d'Instagram i Facebook que has creat.