diumenge, 8 de setembre del 2019

Setembre: "tornada al cole"




Setembre acostuma a ser un mes d'inici de moltes coses i el començament de temporades i d'aventures. Desprès d'unes merescudes vacances, els #reds hem volgut celebrar l'inici de la temporada atlètica i el dia de la nostra patrona, Meritxell, de la millor manera que sabem: corrent i competint. Per això avui, ens hem "repartit la feina." Uns han començat la temporada d'asfalt als 14k i mitja marató de Sabadell mentre d'altres han decidit continuar amb el trail participant a la cursa de Tossals d'Almatret i a la vertikal d'Estana, puntuable pel circuit Fer. Anem per feina i relatem els resultats dels nostres atletes:

Mitja marató i 14k de Sabadell:

El "Dream Team" Red a punt per donar-ho tot a Sabadell


La mitja l'han disputada: Pedro Correia, David Piñol, Lorenzo Monjo, Dídac Martinez, Albert Pons. Tots ells han fet molt bona marca però cal destacar al Pedro i al Dídac que han aconseguit batre el seu registre personal. Els seus temps i classificacions (per ordre de temps) son els següents:
  • David Piñol: 18è lloc i temps de 1:19:03 
  • Pedro Correia: 34è lloc i temps de 1:22:32 ---- > MMP!!!!
  • Lorenzo Monjo: 36è lloc i temps de 1:22:52
  • Didac Martinez: 120è lloc i temps de 1:34:36 ---> MMP!!!
  • Albert Pons: 190è lloc i temps de 1:40:22

David Piñol

Pedro Correia

Didac Martinez

Albert Pons

Pedro Correia i Quim Morerira

Lorenzzo Monjo

Pel que fa a la cursa de 14k han participat Jordi Novillo, Carlos Pons, Sete Suarez i Quim Moreira. Aqui també hem tingut grans resultats personals amb MMP per Jordi, Carlos i Sete. Repassem els seus resultats:


  • Jordi Novillo: 22è lloc i temps de 1:01:30 --> MMP!!!
  • Carles Pons: 25è lloc i temps de 1:02:46 --> MMP!!!
  • Sete Suarez: 52è lloc i temps de 1:08:57 --> MMP!!!
  • Quim Moreira: 127è lloc i temps de 1:22:32 
Sete Suarez
Jordi Novillo


Quim i Carlos


Cursa Tossal d'Almatret i Vertikal d'Estana


Anna Artal, Leo López i Sònia Carrillo han decidit avui "portar la contraria" i seguir amb la seva temporada de Trail tot i estar a les acaballes.

Anna i Leo han participat a la cursa de muntanya de Tossal d'Armatret:(https://www.lleida.com/content/cursa-de-muntanya-tossals-dalmatret

Sònia Carrillo ha participat a una de les últimes curses del Circuit Fer: la Vertikal d'Estana. El seu temps final de 1:41:07 li ha permès ocupar el 51è lloc absolut



MOLTES FELICITATS A TOTHOM!!! #REDRUNNERS #GOREDS #AAA #AAAMUNTANYA