diumenge, 26 de maig del 2019

3ª JORMA URBAN TRAIL

Ahir, dissabte 25 de maig, va disputar-se la 3era edició de la Jorma Urban Trail a Escaldes-Engordany. La trail més jove del país però que en aquesta tercera edició es consolida com una cita imprescindible del calendari de la copa d'Andorra de curses de muntanya. Tres recorreguts (5, 10 i 21km) per tots els nivells i amb un mix molt interessant de muntanya i asfalt passant per llocs emblemàtics de la parròquia. Com no podia ser d'una altra manera, una vintena de REDS no ens vam voler perdre l'ocasió i vam participar en les tres distàncies.

Uns quants REDS moments abans de la sortida amb el Conseller d'esports Jordi Vilanova

Cursa 5k:

Angel Cuaresma Torres i Angel Cuaresma Sanchez (pare i fill) van disputar cursa curta classificant-se en novena i desena posició respectivament. Destacar què el pare Cuaresma va ser primer classificat en categoria Master-M https://eventselit.com/wp-content/uploads/2019/05/Class.-JORMA-URBAN_5Km.pdf

Cursa 10k:

En la distancia intermitja de 10k van participar Anna García, Elena Mauri, Fernanda Portas en categoria femenina i David Piñol, César Ferreira, Carlos Rodrigues i Sergi Valls en categoria masculina. David, va resultar vencedor absolut de la cursa amb un temps de 59:20. Poc desprès van arribar Cèsar en 4rt lloc, Carlos en 21è lloc i Sergi en 99èna posició. Pel que fa a les REDS, la més ràpida va ser Anna ocupant el 5è lloc femení amb un temps de 1:22:25.  Elena va acabar en 47é lloc i Fernanda en 60é.

Cursa de 21k:

• En categoria masculina destacarem el TOP-25 de tres dels nostres atletes: Carlos Fernàndez (6è), Pedro Correia (13è) i Xavi Prió (24è). La resta de membres del club participants van ser Bruno Pires (34è), Serafí Rodríguez (88è), Sete Suarez (89è), Leo Lopez (95è), David Rabella (97è), i el veterà i incombustible Jesús Rondán (106è).
  • En categoria femenina només vam tenir dues representants: Anna Artal i Sònia Carrillo. Anna va acabar en 5èna posició femenina mentre que Sònia va ser 9è i tercera en categoria veterana.