diumenge, 7 d’abril del 2019

7 d'Abril, dia d'eleccions...

Resultat d'imatges de run vote



Avui, dia d'eleccions generals al nostre país, els #Reds han votat per.... sortir a competir i donar-ho tot com molts diumenges!!!! :-)

Joan Repiso i Joan Berenguer han escollit la "candidatura madrilenya" i han disputat la mitja marató de Madrid, una de les més concorregudes d'Espanya amb uns 20.000 participants.

Repiso ha completat el recorregut en un temps de 1h28:39 entrant entre els 1000 primers (942 absolut i 188 de la categoria "veterans B"). De la seva banda, Berenguer no ha tingut el seu millor dia a causa d'unes lesions als peus que han estat a punt d'impedir-li la sortida. Tot i així, ha aconseguit acabar amb un temps molt meritori de 1h35:35 (3103 absolut i 697 en categoria veterans B)



Albert Pons ha optat per la "candidatura ucraïnesa" i ha marxat cap a Kyiv a disputar la seva mitja marató. En aquest cas, l'elecció ha estat més que correcta ja que l'Albert ha aconseguit baixar la seva millor marca personal amb un temps de 1h35:44


















Fernanda Barbosa, ha optat per la "candidatura barcelonina" i ha anat a disputar una de les curses populars més emblemàtiques de la capital catalana: la 41èna cursa Corte Inglés. 10.600 metres de cursa completats en 55'37"



Carlos Pons ha volgut "votar" per la Patum abans d'hora i ha disputat els 10k de Berga. El seu temps de 46:00 li ha permès acabar en 32è lloc absolut i 16è en categoria Veterans A.




Xavi Sentis i Serafí Rodríguez han optat per candidatures "alternatives". Xavi va disputar, ahir dissabte, la ultra marató Trencacims.  El "menú" no era pas fàcil: uns 50km i un desnivell positiu de 4000mts. El resultat final d'aquesta "boigería": finisher amb un temps de 9h13 de patiment i plaer per igual.



Serafí ha disputat avui en equip ("El Bueno, el Feo y el Malo") la part de running de la triatló de muntanya Tri-Blanc. Temps final de 36' per uns 6,5k amb uns 200mts de desnivell positiu per la parròquia de La Massana. La resta dels companys de l'equip  Manel Carvalho (el feo) i Santi Rodríguez (el bueno) han disputat la part cycling i skimo respectivament, per completar el recorregut amb un temps final de 2h25'. Queda doncs clar que "el malo" era el que firma aquesta crònica...


Moltes felicitats a tots i totes! La vostres eleccions han estat les millors!



#AAA #GoReds #RedRunners