diumenge, 18 de novembre del 2018

Haría Extreme Lanzarote

Ahir dissabte va disputar-se l'Haría Extreme Trail a la illa de Lanzarote. Un recorregut salvatge al voltant del municipi de Haría. A l'enllaç següent podeu trobar tota informació referent sobre la cursa: http://www.hariaextreme.com/

Els Reds, Sergi Valls i Jordi Vilanova acompanyats per l'amic i company del club Sanlòria, Rossend Cabanes, van participar-hi. Tota una aventura "inter-clubs" andorrans. Tots tres van prendre la sortida en la distancia de Marató. Uns 44km i 1900mts de D+ era el repte.

Perfil de la Marató

Sergi, Rossend i Jordi moments abans de la sortida

Sergi va aconseguir creuar la meta desprès de 6h46' classificant-se 194è de la general i 109è de la categoria sènior.

Sergi amb la seva merescuda medalla

De la seva banda, Jordi, va aconseguir un temps de 7h26' classificant-se 257è de la general i 130è de la categoria sènior.

Jordi amb la medalla i hidratant-se desprès de la cursa

Felicitar també al Rossend que va classificar-se 84è de la general i 13è de la categoria veterans amb un registre de 5h52'

Jordi, Rossend i Sergi

Les imatges més avall il·lustren l'aridesa i el terreny hostil al que van enfrontar-se tots els corredors.