dilluns, 3 de setembre del 2018

V MARATÓ VALLS DE CANILLO

El passat dissabte dia 1 de setembre es va celebrar una nova edició de la Marató i Mitja Marató de Canillo. Aquestes curses eren puntuables per a la copa d'Andorra de curses de muntanya.
Uns quants Reds hi van ser presents, tant en mitja (21km amb 1.300m D+) com en marató (42km 2.780 D+).

Mitja Marató Dones
Mireia Molins va ser la 1a Red en arribar i va quedar 4a al creuar la meta amb un temps de 2h51.
Maria Grau per la seva part va ser 10a amb un temps de 3h17.

Mitja Marató Homes
El primer Red en creuar la meta va ser Xavi Prió, que amb un temps de 2h25 va classificar-se en la 9a posició. Al cap d'uns pocs minuts, arribant en la 20a posició, Xavi Sentís va creuar la meta amb un temps de 2h44.

El tercer Red en arribar va ser l'Albert Pamies, amb un temps de 3h21 va quedar en la 38a posició.

Marató Dones
Fernanda Barbosa, amb un temps de 7h07, va classificar-la 4a de la categoria dones.

Marató Homes
David Piñol va ser el 1er Red en creuar la meta, amb un temps 5h01 i classificant-se en la 5a posició.
Lluis Sanvicente va tindre que abandonar.