dilluns, 14 de maig del 2018

Cursa Popular Illa Carlemany 2018


foto de Cursa Popular Illa Carlemany.


Avui diumenge 13 de maig, s'ha celebrat la novena edició de la Cursa Popular Illa Carlemany - Dia de l'Esport. En aquesta ocasió han pres la sortida els Reds: Cristina Bres, Fernanda Barbosa, Leo López i Serafí Rodríguez. No han estat sols ja que els han acompanyat els "mini-reds" Max i Nina Suarez (fills de la Cristina) Pol (fill d'en Leo) i Jana Rodríguez (filla d'en Serafí).

El recorregut s'ha vist, en aquesta ocasió, escurçat a només la distancia de 2km i s'ha hagut de modificar el traçat a causa de les obres d'embelliment de les avingudes Carlemany i Meritxell.

Serafí, Nina, Fernanda, Josep i Cristina
Leo i Pol López


  • Categoria femenina:

Fernanda Barbosa ha estat la primera Red en creuar la linea de meta en 3ª posició absoluta femenina amb un temps de 10'11". Poc desprès, en sisena posició, ho ha fet Cristina Bres amb un temps d'11'14"
  • Categoria masculina:
Serafí Rodríguez s'ha classificat en 14ª posició aturant el crono en 9'30". Leo López ha arribat just desprès, en la 18ª posició, amb un temps de 9'48"

Peró ens guardem el millor pel final. Els mini-reds han estat, en aquesta ocasió, els que han obtingut els resultats mes destacats de la jornada. 
  • Categoria "mini-reds":
En categoria 5F (any 2002) Nina Suarez ha guanyat la cursa amb un temps de 10'26". Jana Rodríguez també ha guanyat la categoria 3F (any 2007) amb un temps de 13'00"


Jana esprintant a l'arribada


Pol López en categoria 3M (any 2007) ha estat 3º aturant el crono en 10'15"

Max Suarez ha estat vencedor en la categoria 2M (any 2008) amb un temps de 13'08"

Els mini-reds Pol, Nina, Max i Jana

Moltíssimes felicitats a tots i a totes!