dijous, 1 de març del 2018

EQUIPACIÓ DE LA SECCIÓ MUNTANYA: ACTUALITZACIÓ 2018

Els Amics Atletisme Andorra comencem el 2018 amb força, renovant l’equipació de la secció de Muntanya. I el resultat és aquest: 

Samarreta unisex:


Pantalons i faldilla:




També hem pensat en els corredors que no volen mànigues a la samarreta:



Amb cremallera a la part davantera



El paravent:




Aquesta nova actualització de l’equipació segueix fidelment la línea marcada per l’atletisme, amb el color vermell del logo del club com a protagonista. Se li han afegit detalls “muntanyerus” com un isard al davant de la samarreta (amb mànigues i sense) i del paravent. A l’esquena, les 3 AAA que conformen les sigles dels Amics Atletisme Andorra amb forma de muntanya, es troben a totes les peces. 



Totes les tres peces porten la bandera andorrana per tal de fer promoció del país a les diferents curses a les que es participarem fora de les nostres fronteres.


Estem en procés de fer comanda per fer la fabricació d’aquesta nova actualització, així que si vols ser un RED de la muntanya, estàs a temps d’afegir-te a la secció Muntanya dels AAA.

Si vols fer-ne part o saber-ne més posa’t en contacte per Tel o Whatsap amb Pedro Correia al 329 397. No triguis que volem lluir la nova equipació ja!