dilluns, 27 de novembre del 2017

MARATÓN SAN SEBASTIÁN 2017

Aquest diumenge 26 de novembre s'ha celebrat una nova edició de la Marató de San Sebastià amb tres recorreguts possibles: 10k, mitja marató i Marató. Com és habitual, una multitud de Reds s'hi van desplaçar per participar en ambdues curses.

Dissabte van aprofitar per recollir els seus dorsals.

I fer-se una foto amb els acompanyants i el míster, Edgar Amaro

Resultats 10k
El primer Red en creuar la meta i en la posició 219 va ser Jonathan Perelló amb un temps de 44'.59"
El nostre míster, Edgar Amaro amb un temps de 45'.04" es va classificar en la posició 221.
Maria Grau va entrar en la posició 429, amb un temps de 52'27, fent MMP.

Elena Mauri va entrar en la posició 557, amb un temps de 56'40.

Resultats Mitja Marató
El primer Red en fer els 21k va ser Raul del Pozo amb un temps de 1h19'.07" fent MMP i quedant en la posició 88.

Poc després, i en la posició 279, Pedro Correia va creuar la meta al cap de 1h26'.55"fent també MMP.

La primera dona Red en creuar la meta va ser Dolors Guitart amb un temos de 1h48'.06" fent MMP i quedant en la posició 1246.

En la posició 1910 va quedar en Ramiro Iglesias al fer el recorregut en 2h08'.07.

Eva del Olmo, amb un temps de 2h09'.43 va classificar-se en la posició 2008.

Resultats Marató
El primer Red en creuar la meta i en la posició 97 va ser en David Piñol fent MMP amb un temps de 2h.45'.19"

En la posició 591, Lorenzo Monjo amb un temps de 3h07'.46"

Joaquim Monteiro amb un temps de 3h23'.56"va quedar en la posició 1087

Finalment, en la posició 2097 va quedar  Didac Martínez al fer els 42k en 3h55'.27"