diumenge, 8 d’octubre del 2017

IV VERTICAL KILOMETER VALLNORD

Avui diumenge 8 d'octubre s'ha celebrat la IV Vertical Kilometer Vallnord, darrera prova de la Copa d'Andorra de curses Muntanya i darrera prova també de la Copa Verticals 3 Nacions (Àreu - Auzat - Andorra).

Aquesta vertical és molt exigent doncs es tracta de pujar 3.5km amb 1.020m de desnivell positiu. La sortida ha sigut a la pista de les Marrades per arribar a l'Alt de la Capa. 



Tres dels nostres atletes hi han participat: Pedro Correia, Sonia Carrillo i Carles Fernàndez. 




El primer Red en creuar la meta ha sigut Carles Fernàndez amb un temps de 47'07 i quedant en la posició 13 de la categoria absoluta masculina.


Mira aquí la seva arribada a meta en vídeo: https://youtu.be/CIewrb6pFt0

Pedro Correia ha sigut el segon Red en creuar la meta, amb un temps de 52'49 i quedant en la posició 25 de la categoria absoluta masculina i 4º de la categoria veterana masculina.


Mira aquí la seva arribada a meta en vídeo: https://youtu.be/04I8M0R4LqQ

Finalment la cabirola laurediana, Sonia Carrillo, ha creuat la meta amb un temps de 1h04, quedant en la 3ª posició de la categoria absoluta femenina i 1ª de la categoria veterana femenina.


Mira aquí la seva arribada a meta en vídeo: https://youtu.be/jo0d2enuDLk



3a classificada a la Vertical


1a veterana femenina


A la cursa també han assistit un animadors de luxe, Manel Carvalho, Isa Vallejo i Sergi Valls que esperaven als 3 Reds al cim de l'Alt de la Capa.


També volem agrair el suport de Doris Cañizares i la realització de fotos.

Felicitats REDS!!!!