dilluns, 8 de maig del 2017

10Km Cursa Bombers Barcelona 2017

Ahir, fins a 13.025 corredors van participar a la Cursa Bombers de Barcelona, entre ells, set corredors dels Amics Atletisme Andorra.

El primer red en creuar la línia de meta va ser el Xavier Muñoz, amb un temps de 35 minuts i set segons (76è). Seguidament va arribar el Raúl del Pozo, realitzant la seva millor marca personal en 35 minuts i 44 segons (98è).

El Venceslau Barbosa per la seva part va finalitzar en la posició 379 amb un temps de 39 minuts i 26 segons i seguidament el Ivan da Costa va creuar la línia de meta en un temps de 39 minuts i 54 segons (463è).

Finalment el David Piñol va acabar en la posició 5772 amb un temps de 55 minuts i 27 segons.

En categoria femenina, la Marisol Fuentes va completar la cursa en 49 minuts i 46 segons, realitzant la seva millor marca personal (3234è). També la Maria Grau va acabar la cursa en la posició 5768 amb un temps de 55 minuts i 26 segons.