dilluns, 3 d’abril del 2017

I PAL SKIMO FEMENÍ 2017

Ahir, diumenge 2 d'abril, es va celebrar la primera cursa d'esquí de muntanya "Pal Skimo Femení" al sector de Pal, Vallnord. En un principi es tenia que haver fet el dissabte 25 de març però a causa del mal temps es va tindre que anul·lar. Sonia Carrillo i Eva Del Olmo, atletes dels Amics Atletisme Andorra secció Muntanya, van fer els 4kms amb +420m de desnivell que hi ha entre la sortida situada al Pla de la Caubella i l'arribada al Pic de Cubil.

Sonia Carrillo va realitzar el recorregut en 48 minuts, quedant 9a en la classificació general. Eva Del Olmo, per la seva banda, el va realitzar en 59:43, arribant en la 21a posició de la classficació general.

D'una altra part, Sergi Valls, també membre dels AAA Muntanya, va col·laborar realitzant el recorregut com a "cotxe escombra".