dimecres, 20 de gener de 2016

Els Amics al campionat d'Andorra de pista coberta

Sis amics i el míster, Edgar Amaro, han viatjat a Bompas -una petita població al costat de Perpinyà (França)- per participar al Campionat d'Andorra de pista coberta. Eren les sis del matí del diumenge 17 de gener que es reunien per agafar l'autocar en direcció França, juntament amb atletes d'altres clubs del país i representants de la Federació Andorrana d'Atletisme.Un cop arribats a la pista, les primeres en competir han estat Cèlia Lara i Èlia Orts, la primera en la prova dels 60m i la segona en llançament de pes. Lara ha acabat 2a a la seva semifinal, amb un registre de 8"45, i ha aconseguit el passi a la final, on ha quedat 4a amb un temps de 8"44. Orts ha fet un llançament de 7,12 metres i ha obtingut la medalla de plata.


Una mica més tard, Lara ha tornat a la pista per participar als 200m, on ha aconseguit un temps de 29"57.


Després ha estat el torn d'Alba Raad, que en la prova dels 400m ha acabat 4a i ha aconseguit MMP amb un temps d'1'10".


Acabada la prova dels 400m, ha estat el torn dels nois. El primer en entrar a la pista ha estat Ivan Barbosa, que competia a la prova dels 1500m. L'ha finalitzada amb un registre de 4'40" i ha obtingut la medalla de bronze.


Finalment, l'atenció s'ha centrat en la prova dels 3000m, en la que participaven Joaquim Monteiro i Pedro Correia, que han aconseguit uns temps d'11'03" i 11'05" respectivament, creuant la línia d'arribada en 8a i 9a posició.


Acabada la competició, els atletes han tornat a pujar a l'autocar que els ha dut novament cap a Andorra.

Felicitats a tots!!