diumenge, 25 d’octubre del 2015

Satisfacció a Frankfurt

Els Amics del Atletisme d'Andorra compten amb dos finishers a la marató de Frankfurt: Joan Repiso i Richard Barragan. El primer ha creuat la línia d'arribada quan el  cronòmetre marcava les 3h19', havent passat la línia de la mitja en 1h29'. El segon ho ha fet aturant el rellotge a les 3h37'.




Després d'un bon esmorzar per garantir les forces, els dos reds han pres la sortida. En finalitzar, Repiso s'ha mostrat satisfet pel resultat tot ensenyant la medalla de finisher i apuntant que "ja en van 15". Des d'aquí volem felicitar-los als dos.

D'altra banda, el passat dissabte 17 d'octubre, l'atleta Sònia Carrillo va completar els 25 quilòmetres de la Transfroterera, que transcorria entre la Seu d'Urgell i Sant Julià de Lòria. Ho va fer aconseguint una meritòria 8a. plaça en la categoria sènior femení i un temps de 5h38'. Felicitats a ella també.



Finalment, l'amiga Cristina Vilanova afronta aquests dies els darrers entrenaments abans de córrer la Marató de Nova York, que tindrà lloc just diumenge vinent. Tot preparant les maletes ha agraït als companys l'ajuda i els entrenaments. Cristina, t'acompanyarem i animarem des de la distància! Molta sort!