dimarts, 17 de febrer del 2015

8 Amics de l'Atletisme d'Andorra finalitzen amb èxit la Mitja Marató de Barcelona

Els Amics de l'Atletisme d'Andorra han participat a la eDreams Mitja Marató de Barcelona amb un total de 8 corredors que han pres part amb uns molt bons resultats. A la cursa van finalitzar 12.488 atletes i es van aconseguir 3 rècords del món amb la kenyana Florence Kiplagat, que va ser de nou rècord del mon en la distància de mitja marató amb un temps de 1:05:09, i que també va batre el record en la distància de 15Km i 20Km. En la categoria masculina el guanyador ha sigut el Suis Tadesse Abraham amb un temps de 1:00:42

J.M.Missé, P.Correia, J.Ros, I.Vallejo i C.Vilanova, a Barcelona.

Per part del club, Josep Maria Missé va ser el més ràpid, amb un temps de 1:19:55 que estableix una nova Millor Marca Personal en la distància, tal i com s'havia plantejat, i aconseguint al mateix temps una meritòria 320a posició en una cursa de més de 12.000 finishers! Amb un ritme de 3'48'', per a molts impossible en distàncies de 5 i 10 km, Missé va completar la mitja marató sense defallir a la part final, tal i com li havia passat en el seu darrer intent de vèncer la marca personal. Enhorabona!

El Pedro Correia també va volar sobre la capital catalana amb un temps de 1:26:36 (posició 867) gràcies a un ritme de 4'07'' el km, superant els problemes físics que l'havien acompanyat durant les darreres setmanes per aconseguir igualment una MMP que cada cop situa el llistó més alt de cara a futures participacions.

Missé, Correia, Torrelles, Vallejo i Vilanova (de la resta no surt foto)

El Baltasar Barberan va quedar-se molt a prop de la seva MMP de mitja marató, corrent en 1:30:31 tot i que era una cursa de preparació per a la següent marató. Així, aquest red es mostrava sorprés al final de la cursa, ja que es va quedar a només 45 segons de la seva marca en la distància i en la posició 1.450.

Jordi Torrelles va fer la mitja en 1:37:23 (2.810è) i un ritme de 4'37'', completant una molt bona cursa tot i que sense obtenir la MMP, que de ben segur caurà en una altra ocasió.

Comencem ja a parlar de les dones, amb 4 corredores que van plantar molta cara, la primera de les quals va ser la Isabel Vallejo, amb 1:43:43 que suposa la seva excel·lent nova Millor Marca Personal en la distància gràcies a un ritme 5 segons per sota dels 5' el km. Atenció, posició 121 de la seva categoria! Enhorabona Isa!

La Eva, en la seva estrena en mitja marató, va establir la seva marca en 1:50:48, un gran temps que la va situar en la posició 288 de la categoria femenina i 6.719 de la general! El ritme va ser de 5'16'' el km.

La Judit Ros també ho va fer genial, aconseguint la seva Millor Marca Personal amb un temps de 1:52:40 gràcies a un ritme de 5'21'' el km i una posició final 341 de la categoria femenina (7.163 de la general).

I finalment la Cristina Vilanova va acabar la participació red amb una MMP de 2:03:50 i una excel·lent posicio 699 de la femenina i 9.929 de la general, deixant a molts corredors per darrere i, el que és més important, concloent una participació de les millors que ha tingut el club dels Amics de l'Atletisme d'Andorra en una mitja marató, amb 5 MMP's i 1 primera marca d'un total de 8 corredors.

Enhorabona a tots i gràcies a l'Edgar pel seu gran entrenament. Tenim el millor club d'Andorra i el millor entrenador! Visca l'atletisme i el bon rotllo del club!!