dilluns, 10 de novembre del 2014

20 km Behobia San Sebastián

La Judit Ros va córrer la Behobia San Sebastián completant el recorregut de 20 km en un temps de 1h51’41’’. A més, va fer un ritme molt regular, ja que els primers 10 km els va fer en poc més de 56 minuts, i la segona part va anar a un ritme molt similar. Va ser la 1.105 de la seva categoria amb un gran temps! Enhorabona! El Javi Jiménez va córrer també, fent un temps de 1h56'07'' i amb un primer parcial dels 10 km també de 56 minuts.

El Josep Maria Missé també va córrer la Behobia encara recuperant l’entrenament després de la seva marca sub 3h en marató a la passada prova d’Amsterdam. Poc abans de començar els entrenaments en una temporada en què es planteja continuar millorant en la modalitat dels 10 km, va completar els 20 km de Behobia en 1h29’18’’ i posició 2.305 de la seva categoria. Tal i com va dir el mateix Missé, aquesta era una prova per gaudir de l’ambient excepcional!

La prova tenia grans desnivells, amb un punt d’elevació de 80 metres al km 8 i, a més, amb una gran quantitat de corredors pel fet de permetre fins a un màxim de 30.000 participants.