dimarts, 2 de juliol del 2013

30è Miting Internacional Principat d’Andorra

A punt de concloure la temporada 2012-2013 els reds vam participar diumenge al miting que organitzen els nostres companys del CAVA.
La participació red es va concentrar en les proves de velocitat i mig fons.
La nostra secció femenina (la que ens dóna més alegries!!!) va aconseguir dos podis!!!
La millor classificació red de la matinal atlètica va ser el primer lloc als 800 metres per part de la nostra atleta internacional Eli Missé, que conclou una gran temporada on ha competit amb grans resultats en proves de ruta com la marató o en les proves de fons i migfons de pista.

La debutant Celia Lara també va aconseguir pujar al podi dels 400 metres, prova on va finalitzar en segona posició. A més la Celia va fer doblet i va participar a la prova dels 100 metres on va finalitzar en sisena posició.
Inici prometedor!!!

La nostra secció masculina es va centrar en la prova de 3000 metres i no va voler ser menys que la secció femenina i també es van aconseguir dos podis!!!
 El Nuno Frias i el Ronald Barragan (que han fet un final de temporada espectacular!!!) van pujar al segon i tercer graón del podi darrera del Toni Bernadó. A la mateixa prova el Jordi Missé va finalitzar en quarta posició.

Una gran matinal la que es va viure diumenge a l'estadi Comunal.