dijous, 28 de febrer del 2013

Mitja marató de les Vies verdes. Girona

El passat diumenge dia 24 de febrer un dels nostres reds, el Victor Dinis, va desplaçar-se fins a Girona per participar en la primera edició de la mitja marató de les Vies Verdes, cursa que es feia conjuntament amb la marató.
La particularitat d'aquesta cursa es que es disputa en un 75% del traçat, pel conegut Carrilet o via verda, les antigues vies de tren ara habilitades com a camí de terra. El recorregut de la marató comprenia la distància entre la capital gironina i la localitat de Sant Feliu de Guíxols.
En aquesta primera edició els corredors van haver de suportar unes temperatures força baixes.
En Víctor, que va córrer acompanyat per la Rebeca Moa (una futura red???) va fer un temps de 1h51'59'', per la seva part la Rebeca va finalitzar amb un temps de 1h56'31''. La prova la va guanyar el Ricard Fernandez amb un temps de 1h15'.