dimarts, 28 d’agost de 2012

Foulees de la Save (L'Isle-en-Dodon)

Darrer diumenge d'agost i primer entrenament de qualitat en cursa del grup de maratonians de Frankfurt i de València.

 

15 reds encapçalats per l'Edgar es van atrevir a matinar i fer el "llarg i entretingut" viatge amb l'inestimable suport i paciència de la Mariana (dona del Ronald), a qui li hem d'agrair els seus ànims i el reportatge fotogràfic!!! Moltes gràcies Mariana!!!


 Com l'any passat els reds hem iniciat la preparació cap a la marató al bonic poble d'Isle-en-Dodon, localitat situada a 60 km al sud-oest de Toulouse.


En aquest poble se celebra una mitja marató i una cursa de 10 km de caire molt popular amb un circuit amb desnivells, ideal per començar a treure la "carbonilla" de les cames dp de les primeres setmanes d'entrenament.


Com s'arriba fins allà??? Doncs molt fàcil, o no companys??? Per anar bé t'has de trobar amb aquest magnífic tren... si te'l trobes estàs en el bon camí. Es tracta del tren de vapor de Toulouse que diumenge feia la seva sortida a la Fête des Fleurs de Luchon.


Un cop passat el pas a nivell i el tren de vapor i dp de deixar endarrera algun dels trams on va començar a pilotar Loeb per guanyar rallyes ja hauràs arribat, això si, perden pel camí algun cavall del cotxe del Rony...Anècdotes del viatge a part, en aquesta cursa el més important no són els resultats sinó veure si anem assumint els entrenos del profe de cara al nostre objectiu de tardor. Al finalitzar la prova la sensació general de tots era que tothom havia superat amb escreix aquest "entrenament de qualitat". Bones sensacions i confirmació que la preparació va pel bon camí.
Així ho demostra la bona cara amb la que arriben les nostres futures noies maratonianes!!!Com l'any passat ens agradaria destacar la bona organització de la cursa, el magnífic tracte que ens dispensen (com en la majoria de curses a França) i la paciència i "savoir faire" dels organitzadors amb el nostre lleuger retard...


Aquí teniu els resultats de la mitja:

http://solensave.free.fr/documents/foulees/resultats21km2012.pdf


I aquí trobareu els resultats dels 10 km:Enllaç amb les fotos de l'organització:

http://solensave.free.fr/images/stories/foulees/album/index.html

I no voldriem acabar aquest reportatge sense recordar al nostre "amic" francès del vestidor/dutxes. Una abraçada company!!!

1 comentari:

Xavi ha dit...

Belle promenade de dimanche.
Merci beaucoup, AMICS !!!!