dilluns, 5 de setembre del 2011

Mitja marató de Sabadell


 Sabadell va ser la segona localitat del present curs que va rebre a la secció de maratonians del club, fins a 7 dels nostres companys van baixar a fer un rodatge de qualitat a la ciutat del Vallés.
 

 El circuit, a diferència del diumenge passat, no era gens atractiu, constava d'un circuit urbà de 7 km al que s'havia de donar 3 voltes.
 

 El perfil del circuit, de 3,5 km de constant baixada i 3'5 km de pujada, no facilitava el manteniment de ritmes constants, un dels objectius dels nostres companys.



El dia a Sabadell es va aixecar amb xafogor i una mica de pluja que va acompanyar els primers metres de la cursa. A mesura que va anar avançant el matí la calor i xafogor es va incrementar notablement afegint duresa a la mitja.
 

 La mitja va ser guanyada per un dels nostres companys del CAVA, el Marcos Sanza, que va guanyar amb molta autoritat i molt bones sensacions de cara al seu proper repte, el debut com a maratonià a Berlin.

 
 Els nostres companys van complir amb els objectius marcats pel Profe i van sumar més quilòmetres de qualitat.
 Ara la propera mitja serà a França, a la ciutat de Toulouse el 18 de setembre, a solament un mes de la marató d'Amsterdam, objectiu dels nostres maratonians.