dimarts, 22 de febrer del 2011

Gemma Reig i David Francome medallistes al Campionat de Catalunya de veterans en pista coberta

Diumenge a Sabadell la Gemma i el David van obtenir uns magnífics resultats en forma de medalla!!! La Gemma va ser tercera de Catalunya en M-40 a la prova del 800m i es va quedar a les portes del bronze als 1500m on va ser 4a. Per la seva part el David va fer doblet!!!!

SUBCAMPIÓ DE CATALUNYA DE 800m en M-35 i 3r en 1500m!!!!





 
 
















http://www.youtube.com/watch?v=zfqeytfgyh4 (En aquest enllaç podem veure el vídeo de la cursa completa del David, atenció al cop de colze!!!)

QUINA JORNADA!!!

Però anem poc a poc...

Dos corredors del nostre club, la Gemma i el Cesar, més els nostre "cedits" al FC Barcelona, en David i el Xavi van desplaçar-se a Sabadell, juntament amb el Profe (qui si no!!!) per disputar la XVI edició del Campionat de Catalunya de Veterans en pista coberta.





















La jornada es disputava en sessió de matí i de tarda.

Al matí van entrar a concurs la Gemma, el Cesar i el David en la prova del 1500. En aquesta distància va caure la primera medalla del David, un bronze per anar fent boca!!!, però no va ser tot, perquè el Cesar es va quedar a un petit segon de fer la seva MMP, va quedar 7è en M-40 amb una marca de 4'49''51!!! (recordeu q dissabte havia fet un 3000m a Andorra...). Les marques dels medallistes van ser, 5'40''73 per la Gemma i 4'20''34 pel David. La cursa del David va ser tàctica, un primer mil molt lent i un darrer cinc cents on es van destapar les hostilitats. Va guanyar l'Elias Resina, recent campió de Catalunya de cros veterà, el David amb la seva potència final va assegurar amb tota comoditat el bronze.


A la jornada de la tarda i previ pas obligatori per una Tagliatella per recuperar forces, els nostres atletes disputaven la distància dels 800, ara li tocava el torn al Xavi mentre que la Gemma i el David repetien.

La sessió de tarda encara va ser més profitosa, la Gemma es penjava el bronze al 800m amb un temps de 2'45''02 i el David després d'una sortida de boxa (amb cops de puny) i després de quedar tallat va anar remontant posicions fins que es va topar amb un "amic" que li va donar un record en forma de colze... però tot i així en un dos cents final pletòric es va acabar imposant en la lluita per la plata per 10 centèsimes, amb un temps de 2'03''57.

Per la seva part el Xavi, que recordem que porta més d'un mes al "dique seco" va fer un cop de cap i es va decidir a participar al campionat a veure si recuperava les bones sensacions d'inici de temporada i renoi si les va trobar!!! Va quedar 4t en M-40 a un petit segon de la plata i el bronze i això que no havia pogut fer entrenament de qualitat en un mes i mig!!! Sense sèries, amb rodatges i solament algun petit canvi!!! A més de regal el dia abans havia fet el mateix 3000m amb el Cesar... Així que ànims Xavi que tens les medalles de l'estiu a tocar!!!

Així que estem de celebració al club!!! MOLTES FELICITATS ALS 4 I AL PROFE!!! Que continuiin els èxits!!!

Hem d'agraïr el reportatge fotogràfic a l'Alícia i en Salva Pou. Moltes gràcies!!!

1 comentari:

Xavi ha dit...

Moltes gràcies company per la crónica.
Una abraçada.