dimecres, 19 de gener del 2011

Sabadell i Vic


Diumenge passat la Sònia i la Jeni es van desplaçar a Sabadell per participar en un control de categoria absoluta en pista coberta. La Jeni va doblar proves, va fer els 60 m ll on el seu temps va ser de 8''83, (lleugerament superior al de la setmana passada) i va completar la jornada amb els 200 m ll on va realitzar un temps de 28''97.
Per la seva part la Sònia va "debutar" a la nova pista del Vallès, va disputar els 800 m ll i el seu temps va ser de 2'49''66. Era el seu primer contacte amb la velocitat després d'un inici de temporada on ha sovintejat les curses de més distància i el cros. A partir d'ara segur que la veurem baixar els seus cronos!!!

Canviant de disciplina, el Correcaminos es va desplaçar a Vic per disputar el cros de la ciutat, un clàssic en el calendari.

Va participar en la categoria de veterans sobre una distància de 6160m i es va endur el triomf amb gran autoritat, va finalitzar amb un temps de 21'48'', treient més de 10 segons al segon classificat. Un cros que va començar sota la típica boira de la zona i amb unes baixes temperatures.





Es tracta d'un gran triomf que demostra el seu bon estat de forma de cara al campionat de Catalunya de cros de veterans del proper cap de setmana.