dimecres, 27 d’octubre del 2010

10 km de Manresa i Mitja de Reus

Matinal atlètica a la capital del Bages on es va celebrar la setena edició de la cursa urbana de 10 km que al mateix temps servia com a campionat de Catalunya de la distància. 4 reds es van desplaçar fins a Manresa: el Miranda, l'Anna, l'Armand i l'Alan.

La cursa va estar marcada pels desnivells, tant negatius com positius al llarg dels 10 km. Recorregut molt trenca-cames!!!

Per a l'Armand i l'Anna la cursa va servir per "batejar" al pare de l'Anna en el món del running on debutava, tots tres van fer 56'06'' i van entrar a meta força contents!!! (com ho demostra la foto)



El Miranda per la seva part i tot i quixar-se de la duresa del recorregut va entrar xiulant i somrient amb un temps de 44'03''


Per la seva part l'Alan va finalitzar en 33'32''.

Tots 4 van gaudir del suport de la nostra tresorera Marlene, així com de la família de l'Alan.

Per altra part, el mateix diumenge es va disputar la mitja de Reus amb presència red. En Joan Repiso, després de la seva aventura a Chicago va tornar a l'asfalt. Va realitzar un temps de 1h49'28''. Recuperant-se de l'esforç americà i tornant a agafar sensacions.

1 comentari:

correcaminos ha dit...

Enhorabona a tots, tenint present que uns han d'afinar encara, d'altres tot just comencen i el Joan que acava de fer una marató encara no s'ha recuperat.
Tanmateix vull encoratjar al pare de l'Anna a que agafi el "gustillo" al mon del running, un mon que ens omple a tots i que tant enganxa.