dijous, 3 de juny del 2010

DAVID FRANCOME, CAMPIÓ DE CATALUNYA DE MILLA EN RUTA M-35


En Correcaminos va arrassar en el campionat de Catalunya de milla en ruta celebrat a Terrassa; però no va estar sol ja que el Presi va fer una més que meritòria 4a plaça en M-40!!!
En un circuit urbà al qual s'havien de donar 3 voltes el Presi va imposat un fort ritme de sortida que facilitar la selecció final, dp d'un primer terç de la cursa dominada pel Presi, el Correcaminos va efectuar un fort canvi de ritme abans d'iniciar la darrera volta i es va imposar amb molta autoritat a la línia de meta.
Correcaminos va fer 4'43'' i el Presi 4'54''.


MOLTÍSSIMES FELICITATS ALS DOS!!!

PD: el presi es va oblidar l'equipació oficial... i va córrer amb la samarreta blanca d'escalfament

3 comentaris:

Xavi ha dit...

Gràcies companys!!!!
Però de poc serveix donar la cara si després t'has de conformar amb una "medalla de xocolata".
Lo millor que m'emporto és haver pogut ajudar al correcaminos a aconseguir fer-se un nom i qu'el respectin com a tal, entre els millors migfondistes catalans.
Haurem d'esperar la temporada de pollitos i milles a l'estiu i em tocarà convèncer al campió de catalunya de milla que em deixi "coronar-me" en alguna milla de no molt prestigi, jijiji
Però això serà en un altre capítol.

correcaminos ha dit...

Mercy Speedy per les felicitacions i per la currada de la crònica i fotos. Llàstima de la quarta posició pel Xavi, ja que es mereixia molt més, tant perquè està més fort que els seus rivals com per qué va donar la cara durant tota la cursa.

Agur!

d'aquí i d'allà ha dit...

Moltes felicitats a tots dos, sou uns cracks, ha quedat demostrat que la secció pollo/milla del club esta en plena forma.
Durant l'estiu teniu que assaltar tots els "galliners" del país.
Per cert "presi", entenc que vas quedar 4ª perque encara estaves escalfant, com així ho demostra la camiseta que portaves a la cursa.
Apa Siau!!