dimarts, 11 de maig del 2010

Resultats del cap de setmana 8 i 9 de maig

Cap de setmana intens per als reds, al campionat d'Andorra a l'aire lliure es van guanyar diverses medalles:
David Francome, plata al 1500m; Gemma Reig, plata als 1500m i 400m; Marlen Guedes, bronze als 1500m; equip masculí de 4x100, plata; equips masculins de 4x400 or i plata.

A la VIII marató Martin FIZ de Vitoria, l'atleta del club Amics Atletisme Andorra Adrià ROZAS va aconseguir la 99ena posició, amb un temps de 3h14'54", assolint també la seva millor marca personal a la distància. Andrés HERRERA va haver d'abandonar al quilòmetre 30 per problemes musculars.

El guanyador va ser l'atleta kenià James MOIBEN, amb un temps de 2h28'15", on els protagonistes de la cursa van ser el fort vent, la pluja i la duresa del recorregut, gran part d'ell amb adoquins. ´

D'altra banda, a la XIII mitja marató de Saragossa, en categoria femenina Marta GALVEZ va aconseguir una meritòria 30ª posició, amb un temps de 1h47'00", essent la guanyadora l'atleta de Kènia Ruth MATEBO, amb un temps de 1h16'31" i amb la participació de 110 atletes.

En categoria masculina, Manel FERRER va acabar a la 1030ª posició, amb un temps de 1h49'25", essent el guanyador l'atleta de Kènia Clemen KOECH, amb un temps de 1h'05'28" i amb la participació de 1.700 atletes.