dimarts, 10 de febrer del 2009

Cap de setmana ple d'èxits per al club!!!


Hem viscut el millor cap de setmana atlètic en el que portem d'existència, 2 campionats de Catalunya de veterans, dos sub-campionats i 2 llocs de molt mèrit!!!
La Gemma i el David s'han repartit els campionats i sub-campionats de 800 i 1500 en la categoria de més de 35 anys!!! (vegeu les marques als resultats). A més, el David ha aconseguit un podi en el 3000m (3r) i el Cèsar s'ha quedat a les portes del mateix lloc, quedant en un impressionant 4t lloc (esperant q l'any vinent rascarà medalla).



A més un dels darrers fitxatges del club, en Carles Vallverdú ha debutat en mitja marató i ha fet una impressionant marca de 1h 20' 53'' quedant el 120 de 4500 participants. Debut que ens ha deixat sense paraules i més sabent que aquesta cursa era de preparació per a la marató de Barcelona que correrà el proper 1 de març.

Com veieu el club comença a recollir les primeres alegries i esperem q això no pari!!!!
MOLTES FELICITATS A TOTS!!!!


Afegeixo unes fotos del campionat de Catalunya de veterans.

3 comentaris:

correcaminos ha dit...

Moltes gràcies per la crònica Speedy i per haver penjat les fotos de la catalana (llàstima que només surtin les del meu 3.000). La veritat és que vàrem marxar de Vilafranca molt contents els tres i molt orgullosos d'haver representat el nostre club de manera digna. Tanmateix vàrem trobar a faltar al professor que segurament, sense les seves molèsties, ens hagués donat també una alegria al 800 i com no al nostre presi que tantes il·lusions tenia dipositades en aquest campionat abans d'aquell fatídic dia de nadal passat.

Ara els fondistes teniu una prova de foc el proper diumenge, que segur que anirà igual de bé o millor que aquest cap de setmana.
Ànims a Barcelona i a topeeeeeee!!!!!!!

correcaminos ha dit...

Per cert, vull donar la meva enhorabona al Carles pel "MARCON" de la mitja de Barcelona (quin començament!), a veure si s'apunta a algun rodatge i el coneixem i també volia fer una petita rectificació del final del missatge anterior:

a tope a GAVÀAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Xavi ha dit...

Bueno, bueno, bueno ,,,
Qué es pot dir? FELICITATS a tots, grans resultats i molt bones marques. Sens dubte heu passat un bon test pels propers Europeus de pista coberta, així que a topeeeeee i sense por.
M'afegeixo als comentaris del correcaminos pel que fa al company Carles, "joder" vaja posada en escena... i quina marca.... enhorabona!!!!!
Finalment desitjar-vos tota la sort als de GAVÀ i a tope per continuar en la línea que estem marcant com a club.
Sort també pel correcaminos en la seva posta en escena dels 1500 a Vilafranca.
Lo dicho, Felicitats a tots.