dilluns, 19 de gener del 2009

Moviment al bloc i posada al dia

Hola a tots/totes,

després d'uns dies de desconnexió torno a escriure al bloc i veig q seguim com sempre, participem 3 o 4... a veure si la parròquia s'anima a explicar les seves vivències!!!

Estem al gener, i després de l'èxit del sopar de divendres sembla q ja tenim plenament consolidat el nostre projecte de club!!!

Durant aquest mes de gener a començat l'activitat a la pista coberta per part dels bolton del club!!! El David i la Gemma han obert el foc amb resultats extraordinaris i només acaben de començar!!! Encara q estan esperant q el presi es recuperi per reforçar l'equip. Us recordo q estan preparant els campionats d'Europa de pista coberta que se celebraran a Ancona a finals de Març. En aquest campionat tindran el reforç del tot terreny del César!!!

La gent del fons engeguem l'any amb la tradicional cursa de Sant Antoni a Barcelona, esperem q els resultats siguin tan bons com a la pista!!! Després començarà la tongada de mitges maratons.

Un altre projecte q s'està començant a coure, després de l'èxit de l'ekiden de l'Albi, és l'ekiden de Paris q se celebrarà el 16 de maig. Serà la sortida social de primavera d'aquest any, així q tothom q hi estigui interessat q s'informi amb els companys de junta o amb el director tècnic.
En principi es tracta d passat un finde a la capital veïna i fer una marató per relleus. S'està estudiant el desplaçament (avió, carretera, tren...)
Quan ja tinguem coses concretes us informarem.

Bé, desitjo q us animeu a participar al bloc

2 comentaris:

d'aquí i d'allà ha dit...

Després d'uns dies de desconexió, torno al dia a dia del bloc.

Referent al tema de la pista coberta, els començaments no han estat gens malament i de cara al campeonat de Catalunya de veterans, igual es rasca alguna cosa i tot, en el campeonat d'Europa anar-hi a disfrutar, en aquest sentit es trobarà a faltar a la pista al Presi, no així el seu suport incondicional amb la seva presència i els seus ànims.

En el tema de la cursa de Sant Antoni, aniré a veure com estic de recuperat "de lo mio", i comprovar les sensacions en cursa, donat que ja fa molt de temps que no competeixo, i així recuperar les sensacions de cara a la pista coberta "quina por".

Del tema de la cursa Ekiden de París,per mi si, el tren m'espera !!!

Apa Siau !!!

Xavi ha dit...

Hola companys!!!
Reconec que m'havia contagiat del "pasotisme" col·lectiu o deixadesa pel que fa a participar en el nostre blog. Us demano disculpes, però han estat uns nadals .... diferents.
D'altra banda i desde les "trinxeres" aprofito per encoratjar-vos i animar-vos a continuar entrenant, a uns més que d'altres, ja que si continuen a aquest ritme ... quin serà el seu sostre???

Apa siau
Salut