dimecres, 24 de desembre del 2008

DESEMBRE : COMPETICIONS CROS

Continuant amb la temporada de cros, i després dels excelents resultats al cros de VALLS en data 7, el propassat diumenge varis atletes del club Amics Atletisme Andorra, van participar a competicons a França i Catalunya, aconseguint la seva segona victòria de la temporada. Pel que fa al cross Internacional des Violettes, celebrat a Toulose i a la categoría ELIT HOMMES, Alan MANCHADO i David FRANCOME van aconseguir unes meritóries 20ena i 32ena posició (respectivamnet) davant el domini aclaparador dels atletes Kenians.
El vencedor de la prova va ser Samuel KAMAU amb un temps de 29’01”, temps que va emprar en recòrrer els 9200 metres de la cursa. Remarcar que dels 80 participants que van prendre la sortida, van finalitzar un total de 65, degut a la duresa del circuit i les condicions del terreny.
En el mateix indret, a la categoría ELITE FEMMES i amb un recorregut de 4770 metres, l’atleta del Amics Atletisme Andorra, Gemma REIG, va finalitzar la prova en 26ena posició amb un temps de 24’24’’. En aquesta categoría van prendre part a la sortida un total de 50 atletes, on atletes keniates van ocupar els tres llocs del podi.

D’altra banda, AMICS ATLETISME ANDORRA va estar representat al V cross de la vila d’Ascó, lloc on Xavier OÑATE es va adjudicar el lloc més alt al podi, en guanyar a la categoría VETERÀ MASCULI (més de 35 anys), sobre un recorregut de 5500 metres. Les baixes temperatures de la zona i la gran humitat, es van afegir a la duresa del recorregut i estat del terreny, havent-se de decidir la prova en els darrers 300 metres.