dilluns, 3 de novembre del 2008

Donostiako Maratoi Preparacioak (Part 3)

Ja fa dies que no teniu cap crònica pre-donostiarra i com que ser que alguns de vosaltres la llegiu aquí en teniu la tercera entrega.

El dilluns començava amb una horeta al circuit típic de la passarel·la entre comentaris diversos del cap de setmana.

El dimarts al matí el temps era fres i les ganes de córrer bastant minses però al final els daltons van complir i vam córrer 50 minutets amb més capes de roba que una ceba. Per cert, el Vasco tot i el fred i la pluja va venir amb moto (olé tus huevos!!!). Per la tarda tocaven series però vist la pluja que queia el Mister ens va dir que rodéssim 1 hora.

Dimecres teníem dobles sessió però com que nevava vam dormir una hora més (YABADABADOOO). A les 19h, però, ens tocava 10x1.000, total que sortíem de l’estadi a les tantes de la nit i les series fetes!!!!

Lo dijous al matí una sessió regenerativa de 40 minuts mentres gemegàvem pel mal de cames i a la tarda una horeta explicant batalletes amb els 2compis” vespertins.

Divendres havíem de fer 40 minuts però Sant Pere va decidir fer ploure i vam fer un repòs de p... mare.

Dissabte a les 10h queia una cortina d’aigua que fins i tot el Vasco s’esgarrifava. Trucada al Mister “Oye que hacemos?” “ Pues series..” Vaya cara de tonto que se le queda a uno però si ho diu el Mister toca complir. Trobada al bar per fer un Café de rigor i a l’hora de la veritat va parar de ploure (Gracies Senyor!!!!). Al final 15x500 com uns campions veient passar Speedy Alan a tota bufa. Que cabrooooon. Mentrestant D’aquí i d’allà i su senyora fent series a la Seu amb pluja (Quin nivell!!!). Al final del matí ens apareix la Niña amb el ciclista i com que tenia llebre i conill es va deixar la pell amb les seves series (fer series i que et miri la felipó com motiva no????)

Que dir de diumenge. Pluja, pluja i més pluja. Tota una colla d’andorrans amb ganes de gresca (o no) ens trobem al parc del Segre per fer uns quants km. El Vasco més motivat que l’ostia (La lluvia le pone!!!) es fica amb màniga curta (Quien ha dicho miedo!!!!) i vinga tots a córrer. Com que teníem molt tralla ens decidim anar fins a Adrall per caminots “simpàtics” i pujar per la carretera general, Que chupi no!!! Al final la Gemma, la Niña, l ‘Albert i Speedy van fer 1hora i mitja i els daltons van aprofitar que encara plovia més per fer 45 minuts més a full gas, així si que es una preparació com Deu mana!!!

Al final 108km amb un total de 9h30. No siento las piernas!!!!!

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Ey ja era hora de esa cronica puntual i setmanal.
A aquest ritme aviat haureu de fer corretja de distribució o cambiar motor.
Bé 4 paraules x animar als DALTON en la seva recta final.
Nada chavales, un esprint final i a recollir la bossa i la samarreta.

Alan ha dit...

Amb el temps d'aquesta setmana ja esteu preparats x a qualsevol inclemencia durant la marató!!!
Ànims q el repte ja s'apropa i crec q seria just (dp del q ens hem mullat) q a l'acabar la marató q els 4 dalton us fiquessiu a l'aigua a la Concha!!!