dimarts, 30 de novembre del 2021

43ena Marató de Sant Sebastià i 10K en ruta 


Un any mes, el nostre club ha volgut participar en la segona marató mes antiga d'Espanya. Parlem de la de Sant Sebastià que ha celebrat aquest passat diumenge 28 de novembre la seva 43ena edició.  Desprès d'un any i mig molt complicat per tothom l'organització va aconseguir tirar endavant la marató afegint també un 10K en ruta. El circuit de la ciutat donostiarra es ideal per fer bones marques i els REDS vam pensar que seria bona idea apuntar-s'hi. Així vam fer-ho. Dotze corredors al 10K i sis a la distància reina de l'atletisme. El que no comptaven (tot i que era força probable) era el temporal de vent, pluja i pedra que vam tenir. Però be, com es diu en castellà "sarna con gusto, no pica." Molts mesos mesos d'entrenament durs i intensos com per que "quatre gotes" (hahhaha!!!) ens fessin fer marxa enrere. Així que divendres a mitja tarda vam viatjar cap a Donosti amb tota la il·lusió del món i amb ganes de fer les coses be. 


Equip AAA desplaçat a San Sebastiá




L'alegria que no falti mai en aquest club...
Que no falti mai el somriure en aquest Club



En la prova reina van prendre part: Jordi Novillo, Manel López, Lorenzo Monjo, Leopold López, Xavier Muñoz i Iban Gorrochategui. 

Pel que fa als 10K s'hi van sumar 12 atletes: 
  • quatre dones: Paula Priego, Marisol Fuentes, Cristina Bres, Daniela Torres
  • vuit homes: Josep Suàrez, Pol López, David Piñol, Àngel Cuaresma, Raúl del Pozo, Albert Pons, Carlos Pons, i Serafí Rodríguez 
Tot ells, capitanejats com sempre de forma magistral pel mister, Edgar Amaro.

La cursa, ja ho hem dit, va disputar-se en unes condicions meteorològiques força desfavorables. Podem dir sense por a equivocar-nos que va ser probablement la cursa amb unes condicions climàtiques mes dures de les que hem disputat mai. Tot i així alguns dels nostres, van aconseguir superar encara mes totes les adversitats i van acabar fent millor marca personal.  Adjuntem les taules amb els resultats dels nostres atletes:











A tots ells cal reconeixer-los el valor i la valentia d'afrontar una cursa en unes condicions molt complicades. La prova es que a la marató van arribar a meta 955 atletes. Hi havien inscrits uns 2000 però molts ni van prendre la sortida i d'altres van haver d'abandonar. Entre aquests ultimis, un dels nostres, Xavi Muñoz que va ressentir-se al km 30, d'unes molèsties als isquios quan anava en molt bon ritme camí de millorar marca. L'esport es així de cruel a vegades. Molts ànims Xavi!

Vídeo Resum de la cursa gentilesa de l'organització:




Moltes felicitats a tots!

#GoReds #RedRunners #AAA