diumenge, 17 d’octubre del 2021

La feina ben feta no té fronteres

 






Com deia aquell eslògan de la Generalitat: la feina ben feta no té fronteres. D'aquí el titòl de la nostra entrada al blog d'avui.

Un dia més els #reds han decidit creuar les fronteres per mostrar-nos el seu bon estat de forma. Una grupeta de 5 atletes s'ha decantat per la mitja marató de Barcelona: Anna Artal, Leopold Lòpez, Manel Lòpez, Xavi Muñoz i Carlos Pons. De la seva banda, David Piñol ha volgut anar-se'n a la capital dels Països Baixos per disputar una de les maratons mes prestigioses del mon. 

Començarem l'actuació dels que han anat a ala capital catalana. La seva actuació es pot qualificar com a excel·lent en termes generals. Quatre d'ells han aconseguit millorar les seves marques de sempre en la distància: Xavi, Manel, Carlos a la mitja de Barcelona i David a la marató d'Amsterdam.









  • Xavi Muñoz ha creuat la meta en un temps oficial de 1h14:19 acabant top 100 absolut: 77è general i 14è de la categoria M40
  • Manel Lòpez ha acabat amb un temps de 1h26:54 sent el 549è absolut i 514è de la categoria M40
  • Carlos Pons ha acabat amb un temps de 1h31:12 sent el 941è absolut i 78è de la categoria M50
  • Anna Artal ha acabat amb un temps de 1h31:51 sent la 996èna absoluta i 45èna de la categoria SENW
  • Leopold Lòpez ha acabat amb un temps de 1H39:35 sent el 2054è absolut i el 217è de la categoria M50










Hem volgut deixar pel final l'actuació del David a Amsterdam. Els motius son diversos però bàsicament per què tots sabem l'esforç i el sacrifici que suposa una cursa com la marató i a més, desprès de patir la decepció de no poder còrrer la de Chicago ni l'any passat ni aquest pels motius sanitaris que tots coneixem. 

Doncs bé, al lio. David ha fet una cursa gairebé perfecta clavant els ritmes marcats durant els mesos de preparació. El seu temps ho diu tot: 2h30:39. Amb aquest registre, David retalla en quasi 5 minuts la seva millor marca personal. 










MOLTES FELICITATS A TOTS! #AAA #GOREDS #REDRUNNERS