diumenge, 20 de juny del 2021

MITJA MARATÓ DE CAMBRILS 2021






Si hi ha una cursa del calendari "popular" que els #reds tenim marcada al calendari es la Mitja Marató de Cambrils. Normalment aquesta cursa es desenvolupa durant el mes de febrer però degut al que tots sabem s'ha hagut de posposar fins a dues vegades per finalment disputar-se avui, 20 de juny 2021 amb només possibilitat e fer 10K amb sortides esglaonades. Tot feia preveure una calor infernal i molta xafogor, doncs oh! sorpresa! A Cambrils també plou! Això no ha desanimat la delegació RED, al contrari. Tots han fet un gran paper malgrat les dificultats que ha portat la situació sanitària que vivim des de fa prop d'un any i mig.





Els resultats parlen. Tot i arrossegar algunes molesties (l'atletisme té aquestes coses...), tots han pogut completar el recorregut amb uns resultats molt meritòria. Destacar la primera posició en categoria M-70 del "jove" Àngel Cuaresma que amb mes de 70 anys a les esquenes es capaç de fer 10k en 52 minuts i escaig. Grande Àngel!








     



Go Reds! La pandèmia està sent molt difícil de gestionar però esperem que, poc a poc i entre tots, aconseguim retornar a la normalitat. 

Salut i running! #AAA #GoReds #RedRunners




1 comentari:

Anònim ha dit...


I will recommend anyone looking for a Business loan to Mr Benjamin who helped me with a Four Million USD loan to start my business and it was fast. When obtaining a loan from them it was surprising how easy they were to work with.The process was fast and secure. It was definitely a positive experience.Avoid scammers on here and contact Mr Benjamin On. 247officedept@gmail.com . WhatsApp...+ 19893943740. if you are looking for a business loan.