dilluns, 3 de setembre del 2018

ISA VALLEJO A LA OCC ULTRA TRAIL MONTBLANC 2018

Cada any, a finals d'agost, es celebra a Montblanc la UTMB que corre per 3 països: França, Itàlia i Suïssa. Aquest any, la modalitat OCC, de 55km i 3.500m de desnivell positiu, amb 1.572 corredors ha comptat amb la presència de la nostra Red Isa Vallejo, fent d’aquesta cursa, el seu repte per aquest 2018.

Isa va arribar uns dies abans per tal d’aclimatar-se, instal·lar-se i empapar-se ja de l'esperit UTMB.

Al ser una cursa molt coneguda i amb un gran nombre de corredors, els controls de material son molt exhaustius i més amb la previsió de pluja que hi havia.

Amb el dorsal 10701, a les 8h15, el passat dijous 29 d’agost Isa iniciava la seva pròpia competició amb l’altra corredora andorrana, Alejandra Loa.

La nostra Red va fer els 59km resultants en 11h43 minuts, amb una gran satisfacció i molt feliç d’haver creuat meta després de molts mesos d’entrenaments i de sensacions ambigües. Dels 1.572 corredors, 1.478 varen ser finishers. Isa va ser la 1.059, la 221 dona i 81 de la categoria veterana femenina.