dilluns, 20 de juliol del 2020

Campionats d'atletisme d'Andorra a l'aire lliure 2020



L'any 2020 està sent del tot atípic pels motius que tots sabem. El coronavirus també ha afectat el calendari esportiu del país. D'aquesta forma el campionat d'Andorra a l'aire lliure, previst pel mes de juny, es va haver d'aplaçar. Un cop la situació sanitària està mes estabilitzada, la Federació, en estreta col·laboració amb els ministeris de salut i el d'esports del Govern d'Andorra, van decidir fer els campionats en dues jornades. Ahir, diumenge 19 de juliol, va ser la primera. Es van disputar les proves de velocitat femenines i masculines i les de mig fons (800 i 1500mts) i les de fons (5000mts). També es van fer els concursos de llançaments. Els campionats es completaran, si tot va bé, el proper diumenge 9 d'agost.

Els REDS, com no podia ser d'una altra manera, vam donar color a la jornada amb una nodrida participació en les proves de 1500 i 5000mts.

Pel que fa als 1500 femenins, la veterana Cristina Bres, va aturar el crono en uns meritòris 7'24"67

Cristina aarribant a meta


La prova femenina de 5000mts va ser l'escollida per Anna Artal per mostrar el seu bon estat de forma tot i el confinament: 22'13" el seu temps i campiona d'Andorra!


En categoria masculina, la presencia RED, va ser la mes nombrosa de tots el clubs participants. 7 valents van afrontar la distància: Raul del Pozo, Ivan Da Costa, Pedro Correia, Lorenzo Monjo, Jordi Novillo, Manel López i Serafí Rodriguez.  

Paricipants i resultats oficials

Tret del temps estratosferic (nou record d'Andorra sub-23) marcat per un dels valors a l'alça de l'atletisme nacional, Nahuel Carabaña i els dos "vells rockers" Marcos Sanza i Toni Bernadó que van completar el podi, els Reds van fer un paper prou digne destacant Raul del Pozo amb una cinquena plaça i batent el seu millor registre.



Moments previs a la sortida del 5000mts masc.
Red Runners on fire

La "gruppeta" Red



Bravo a tots! Felicitar a la Federació i a tota l'organització que, en tot moment, va vetllar pel bon desenvolupament de les proves tot i les dificultats derivades de la pandèmia que estem vivint.

#AAA #GoReds #RedRunner