dimecres, 12 d’octubre del 2011

Marató d'Amsterdam. Presentació i objectius


A 5 dies vista, el primer objectiu de la gran majoria de maratonians del club es troba a 5 dies!!!

La feina ja està feta, ara solament queda descansar, recuperar i alimentar-se bé. Els nostres compis van començar els entrenaments els darrers dies de juny i aquest diumenge i després de qüasi 4 mesos d'entrenaments tindran al davant el seu repte, les seves il·lusions. Han estat 4 mesos durs, amb calor, matinades, esforços intensos, patiments, dies bons i dies dolents, molèsties, lesions i quilòmetres i quilòmetres però ara ja no hi ha marxa enrera.

Cadascú té els seus objectius i segons el nostre director tècnic es poden apropar a les següents marques:
Carles Vallverdú: sub 2h45'
Adrià Rozas i Carles Mariné: sub 3h
Pedro Teixeira, Edgar Amaro i Andrés Herrera: sub 3h10'
Marta Galvez i Albert Pons: sub 3h55'
Carlos Mendes: acabar la marató el millor posible i sense molèsties després de la seva recent lesió al menisc.
A hores d'ara sembla ser que l'Enrique Rubio agafarà el dorsal del nostre company lesionat Cesar Amigó i que acompanyarà a la Marta i a l'Albert.

Sobre el Cèsar, comentar-vos que durant les darreres setmanes de preparació va tenir forces molèsties a un isquio i finalment va patir un un trencament muscular durant la mitja de Toulouse que no el permetrà gaudir d'aquesta prova com a corredor. Tot i això el nostre compi ja s'ha començat a recuperar i ha tornat als entrenaments i no dubteu que la propera temporada tornarà a estar llest per afrontar una nova marató.

Els nostres maratonians no estaran sols a la ciutat dels canals, l'Eli Missé i l'Angel Martin faran la mitja marató paral·lela amb uns ojectius respectivament de sub 1h50' i sub 1h45'.

A més i com cada edició el gran suport dels maratonians, les famílies, es desplaçaran en bon nombre per donar suport moral i logístic als atletes. La Roser dona del presi, la Sònia Malki companya de l'Adrià, la Gemma Reig i el Cèsar Amigó i la família Vallverdú al complet (Raquel, Nerea i Joel) estaran als carrers d'Amsterdam per animar i ajudar als nostres companys. Fins i tot diuen els entesos que el Cèsar es pot animar a fer de llebre...

Us seguirem informant!!!